**1. Plată cu Card Bancar:

  • Plătiți ușor și rapid cu cardul bancar direct pe site-ul nostru. Acceptăm majoritatea cardurilor de debit și credit, oferindu-vă o soluție comodă și securizată.

**2. Plată cu Transfer Bancar:

  • Dacă preferați să faceți transfer bancar, vă oferim detaliile necesare pentru a efectua plata direct către contul nostru. Asigurați-vă că menționați numărul comenzii în detaliile plății.

**3. Plată la Livrare (Ramburs):

  • O altă opțiune disponibilă este plata la primirea coletului. Acest serviciu vă permite să plătiți contravaloarea comenzii în numerar sau prin card la momentul livrării.

**4. Plată cu PayPal:

  • Pentru o opțiune rapidă și sigură, acceptăm și plăți prin intermediul PayPal. Această platformă vă oferă posibilitatea de a plăti cu cardul sau direct din contul PayPal.

**5. Plată în Rate (Disponibilă în Anumite Țări):

  • În funcție de locația dumneavoastră, vă puteți bucura de opțiunea de plată în rate pentru a vă face achiziția mai accesibilă și ușoară.

**6. Crearea unui Cont pentru Gestionarea Plăților:

  • Pentru o experiență de cumpărare și plată mai eficientă, vă recomandăm să vă creați un cont pe site-ul nostru. Acest lucru vă permite să salvați detaliile de plată și să urmăriți ușor istoricul comenzilor.

Asigurăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră, indiferent de modalitatea de plată aleasă. Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate conform standardelor de securitate.

Alegeți modalitatea de plată care vă convine cel mai mult și bucurați-vă de experiența fără probleme la cumpărarea cărămizii aparente de la Izotech. Construiți cu încredere, construiți cu Izotech! 🏗️💳