Politica de Confidențialitate la Izotech

 

La Izotech, suntem dedicați protejării confidențialității informațiilor dumneavoastră și vă mulțumim că ați ales să interacționați cu noi. Această politică de confidențialitate a fost creată pentru a vă informa cu privire la modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile dvs. personale.

Colectarea Informațiilor Personale

Prin utilizarea serviciilor noastre, puteți furniza informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și altele. Colectăm aceste informații în momentul în care vă înregistrați pe site-ul nostru, comandați produsele sau interacționați cu noi în orice alt mod.

Scopuri ale Colectării Informațiilor

Informațiile dvs. personale sunt utilizate în principal pentru a vă oferi produsele și serviciile noastre, pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a vă oferi o experiență personalizată. De asemenea, putem folosi aceste informații în scopuri de marketing, oferindu-vă informații despre produse și oferte relevante, cu consimțământul dvs.

Securitatea Informațiilor

Securitatea informațiilor dvs. personale este o prioritate pentru noi. Implementăm măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja aceste informații împotriva accesului neautorizat, utilizării incorecte, divulgării sau distrugerii. Utilizăm standarde de securitate industria le pentru a asigura un mediu sigur pentru datele dvs.

Partajarea Informațiilor

Informațiile dvs. personale pot fi împărtășite cu terțe părți, cum ar fi partenerii de afaceri sau furnizorii de servicii, în măsura în care este necesar pentru furnizarea produselor și serviciilor noastre. Aceste colaborări sunt guvernate de acorduri contractuale și implică angajamente pentru protejarea confidențialității datelor dvs.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate poate fi revizuită periodic pentru a reflecta modificări în practicile noastre. Orice modificări semnificative vor fi comunicate în mod transparent prin intermediul site-ului nostru sau prin alte mijloace adecvate.

Drepturile Dvs. Privind Datele Personale

Aveți dreptul de a accesa, rectifica sau șterge informațiile personale pe care le deținem. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări privind prelucrarea datelor dvs., vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

Contact

Dacă aveți întrebări, preocupări sau solicitații legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail ro.izotech@gmail.com sau prin intermediul altor canale disponibile pe site-ul nostru.

Mulțumim pentru înțelegere și pentru încrederea acordată Izotech.